Ny forening

Holdtoej.dk er en webshop til idrætsforeninger. Foreningen får deres egen shop , hvor foreningens tøj sælges og distribueres, integreret på holdtoej.dk .

Formålet for holdtoej.dk er at tage en af de meget tidskrævende opgaver fra foreningen og samtidig give mulighed for at støtte de danske foreninger.

Holdtoej.dk laver en kontrakt med idrætsforeningen og som modtager et link. Linket giver adgang til en webshop der har foreningens udvalg, hvor medlemmer kan købe foreningens tøj online.

Det bedste af det hele: Det er gratis for foreningen at være med.

Forløb

Step 1

Foreningen og holdtoej.dk arrangerer et møde, hvor vi indgår en kontrakt og foreningen fortæller om hvilket tøj de vil have i deres online katalog. Holdtoej.dk vejleder med erfaring og indsigt, så det helt rigtige tøj bliver valgt til foreningen.

Step 2

Foreningen og holdtoej.dk aftaler et tidsrum hvor tøjet prøves og bestilles, hvorefter tøjet bliver trykt og fragtet til foreningen. Derefter kan medlemmer selv bestille tøjet i shoppen og tøjet fragtes direkte til medlemmet

Step 3

Foreningen katalog er fortsat online indtil kontraktens ophør og foreningen har frit mulighed for at tilføje eller fjerne tøj fra deres katalog

Kontakt os her: kontakt@holdtoej.dk